Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Language
English
русский
українська
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Search
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Випускні кваліфікаційні роботи
Дисертації на здобуття наукових ступенів та автореферати дисертацій
Звіти у сфері наукової і науково-технічної діяльності
Монографії
Наукові видання
Підручники, навчальні посібники та інші науково- та навчально- методичні праці
Публікації, розміщені авторами на Інтернет-платформах для обміну науковими публікаціями
Статті у наукових виданнях
Тези конференцій
запрос
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Результаты 1-2 из 2.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2016
Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна
Романовська, Ольга Леонідівна
;
Кравченко, Михайло Федорович
;
Череп, Інна Петрівна
2016
Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей
Романовська, Ольга Леонідівна
;
Кравченко, Михайло Федорович
Discover
Author
2
Романовська, Ольга Леонідівна
1
Череп, Інна Петрівна
Subject
1
biscuit
1
dilution
1
dough
1
dough water absorption ability
1
elasticity
1
farinograph
1
flour
1
flour "Zdorovia"
1
gluten
1
hydration ability
.
next >
Has File(s)
2
true