Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Випускні кваліфікаційні роботи
Дисертації на здобуття наукових ступенів та автореферати дисертацій
Звіти у сфері наукової і науково-технічної діяльності
Монографії
Наукові видання
Підручники, навчальні посібники та інші науково- та навчально- методичні праці
Публікації, розміщені авторами на Інтернет-платформах для обміну науковими публікаціями
Статті у наукових виданнях
Тези конференцій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Містить файл(и)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-3 зі 3 (час пошуку: 0.003 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulationfor marzipan pastes
Palamarek, Karina
;
Kravchenko, Mihailo
;
Fedorova, Dina
;
Rybchuk, Larysa
;
Romanenko, Roman
;
Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
;
Piddubnyi, Vladimir
;
Danyliuk, Inna
;
Marusyak, Tatiana
2020
Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized Whey
Palamarek, Karina
;
Fedorova, Dina
;
Kravchenko, Mihailo
;
Rybchuk, Larysa
;
Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
;
Marusyak, Tatiana
;
Danyliuk, Inna
2020-01-22
Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized whey
Danyliuk, Inna
;
Kravchenko, Mihailo
;
Rybchuk, Larysa
;
Fedorova, Dina
;
Romanenko, Roman
;
Piddubnyi, Vladimir
;
Palamarek, Karina
;
Marusyak, Tatiana
;
Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Розкриття
за авторами
3
Danyliuk, Inna
3
Kravchenko, Mihailo
3
Marusyak, Tatiana
3
Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
3
Rybchuk, Larysa
2
Piddubnyi, Vladimir
2
Romanenko, Roman
за темами
2
glycerin
2
marzipan paste
2
rheological characteristics
2
гліцерин
2
марципанова паста
2
реологічні характеристики
2
суха демінералізована сироватка
1
dressing semi-finished products
1
rheological properties
1
sensory properties
.
далі >
за датою випуску
3
2020
містить файли
3
true