Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2691-2700 of 2960 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Удосконалення технології та дослідження якості боулів (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Bla Bla Bar»)Литвин, Марія Дмитрівна
2025Удосконалення технології та дослідження якості ферментованих холодних напоїв на основі чаю (на матеріалах ресторану «Ресторація Бачевських» м. Львів)Козар, Іван Іванович
2025Удосконалення технології та дослідження якості соусів (на матеріалах кафе «Креветка»)Маліков, Назар Олегович
2025Розширення асортименту та розроблення технологій ресторанної продукції з гарбуза (на матеріалах ресторану «Файно»)Кошурба, Анастасія Василівна
2025Удосконалення технології та дослідження якості борошняних страв (на матеріалах ресторану «LaPasta»)Житнюк, Станіслав Михайлович
2025Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora»)Козар, Давид Іванович
2025Удосконалення технології та дослідження якості штруделю (на матеріалах ресторану «The CАД»)Карча, Даніель Михайлович
2025Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)Гречко, Максим Анатолійович
2025Удосконалення надання послуг конференц-сервісу (на матеріалах готелю 5* «Radisson Blu Resort, Bukovel»)Ковалишин, Михайло Іванович
2025Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ)Мозулевський, Володимир Миколайович