Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 2681-2690 of 2960 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Удосконалення технології та дослідження якості борошняних виробів (піци) (на матеріалах траторії «Gorno»)Білявинська, Катерина Сергіївна
2025Удосконалення технологій та дослідження якості борошняних кулінарних виробів (піци) (на матеріалах ресторану італійської кухні «Nona Macarona»)Арсеній, Вадім Радиславович
2024-12-12Облік та аналіз фінансових результатів від операційної діяльності сільськогосподарського підприємстваБоднарюк, Дмитро Дмитрович
2025Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукції з м’якого сиру (на матеріалах ресторану «Chalet Equides»)Мурга, Євген Олександрович
2025Розширення асортименту та розроблення технології салатів з крупами (на матеріалах кафе-пекарні «Boulangerie»)Березан, Микола Олександрович
2024-12-03Облік та аналіз оборотних активів підприємстваКапра, Яна В'ячеславівна
2025Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)Вовк, Володимир Олександрович
2024-12-04Облік та аналіз операцій з основними засобами на аграрному підприємствіНіколаєнко, Юлія Олегівна
2025Розширення асортименту хлібу на заквасках у ресторані (на матеріалах ресторану «Broyt»)Cимака, Маріна Ігорівна
2025Удосконалення технології та дослідження якості макаронів із італійської меренги (на матеріалах ресторації «Profiterole» м. Івано-Франківськ)Левицький, Владислав Володимирович