Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1911-1920 of 2961 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я»Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2024Конвергенція національного стандарту на готельно-ресторанні послуги з міжнароднимРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Мамчий, Камілла Олександрівна
2019Економічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукціїДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2017Технологія прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениціДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2020The use of integrated marketing communications in the restaurant businessДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Parashchuk, Anastasiia; Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
2020Theoretical and Methodological Principles of Tourist Attractiveness of TerritoriesAnhelko, Iryna; Oryshchyn, Ivan; Popadynets, Nazariy; Zhuravel, Yuliya; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2023Priorities for Preserving the Productive Capacity of Human Potential of Ukraine in the Light of the Foreign Countries’ PoliciesKarpiak, Maria; Popadynets, Nazariy; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Soima, Svitlana; Nazarkevych, Oxana
2020-10Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток УкраїниНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна