Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1831-1840 of 2365 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis»)Овчінніков, Олексій Максимович
2024Інноваційні технології м’ясних січених виробів з використанням рослинної сировини (на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь»)Желіховський, Олександр Орестович
2024Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)Панюшин, Микола Юрійович
2024Технології страв з яловичини з використанням способу маринування та організація виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану «Ребра і вогонь»)Корбан, Ілля Володимирович
2024Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)Пінчук, Марина Олегівна
2024Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)Мельничук, Альбіна Іванівна
2024Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)Корбут, Володимир Віталійович
2024Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім»)Урсул, Ігор Миколайович
2024Цифрова економіка та кібербезпека: аналіз загроз та стратегій захисту в контексті інституціоналізаціїВдовічен, Анатолій Анатолійович; Вдовічена, Ольга Геннадіївна; Кримська, Анна Олександрівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості страв японської кухні (на матеріалах ресторану «Панська втіха»)Коваль, Максим Ігорович