Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМаначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia-
dc.date.accessioned2021-10-23T13:44:14Z-
dc.date.available2021-10-23T13:44:14Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.otherУДК 657.1:338.48-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989-
dc.description.abstractУ статті розглянуто організацію обліку витрат на виробництво готельних послуг в Україні з урахуванням зарубіжного досвіду. Обґрунтовано необхідність, а також рекомендовано для розмежування обліку витрат щодо кожного окремого підрозділу відкривати субрахунки другого та третього порядку. Organization of accounting hotel’s services manufacturing expenses in the Ukraine and in foreign countries are considered in the article. Current accounts the second and third ordinal numerals to each separates department of hotel are recommended and proper their necessity for opening.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник соц.-екон. дослідж. Одеськ. держ. екон. ун-ту. 2010. №38. С. 313–320.uk_UK
dc.subjectвитратиuk_UK
dc.subjectcostsuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectготельuk_UK
dc.subjecthoteluk_UK
dc.subjectготельний продуктuk_UK
dc.subjecthotel productuk_UK
dc.subjectготельні послугиuk_UK
dc.subjecthotel servicesuk_UK
dc.titleОблік витрат на виробництво готельного продуктуuk_UK
dc.title.alternativeAccounting for costs of production of hotel productuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
66_Manachynska_J.pdfОсновний текст1.35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.