Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989
Назва: | Облік витрат на виробництво готельного продукту |
Інші назви: | Accounting for costs of production of hotel product Учет затрат на производство гостиничного продукта |
Автори: | Маначинська, Юлія Анатоліївна |
Теми: | витрати costs расходы виробництво production готель hotel гостиница готельний продукт hotel product гостиничный продукт готельні послуги hotel services гостиничные услуги |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Вісник соц.-екон. дослідж. Одеськ. держ. екон. ун-ту. 2010. №38. С. 313–320. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто організацію обліку витрат на виробництво готельних послуг в Україні з урахуванням зарубіжного досвіду. Обґрунтовано необхідність, а також рекомендовано для розмежування обліку витрат щодо кожного окремого підрозділу відкривати субрахунки другого та третього порядку. В статье рассмотрены организацию учета затрат на производство гостиничных услуг в Украина с учетом зарубежного опыта. Обоснована необходимость, а также рекомендуется для разграничения учета расходов по каждому отдельному подразделению открывать субсчета второго и третьего порядка. Organization of accounting hotel’s services manufacturing expenses in the Ukraine and in foreign countries are considered in the article. Current accounts the second and third ordinal numerals to each separates department of hotel are recommended and proper their necessity for opening. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989 |
Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
66_Manachynska_J.pdf | Основний текст | 1.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.