Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989
Назва: Облік витрат на виробництво готельного продукту
Інші назви: Accounting for costs of production of hotel product
Учет затрат на производство гостиничного продукта
Автори: Маначинська, Юлія Анатоліївна
Теми: витрати
costs
расходы
виробництво
production
готель
hotel
гостиница
готельний продукт
hotel product
гостиничный продукт
готельні послуги
hotel services
гостиничные услуги
Дата публікації: 2010
Видавництво: Вісник соц.-екон. дослідж. Одеськ. держ. екон. ун-ту. 2010. №38. С. 313–320.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто організацію обліку витрат на виробництво готельних послуг в Україні з урахуванням зарубіжного досвіду. Обґрунтовано необхідність, а також рекомендовано для розмежування обліку витрат щодо кожного окремого підрозділу відкривати субрахунки другого та третього порядку. В статье рассмотрены организацию учета затрат на производство гостиничных услуг в Украина с учетом зарубежного опыта. Обоснована необходимость, а также рекомендуется для разграничения учета расходов по каждому отдельному подразделению открывать субсчета второго и третьего порядка. Organization of accounting hotel’s services manufacturing expenses in the Ukraine and in foreign countries are considered in the article. Current accounts the second and third ordinal numerals to each separates department of hotel are recommended and proper their necessity for opening.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
66_Manachynska_J.pdfОсновний текст1.35 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.