Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989
Title: Облік витрат на виробництво готельного продукту
Other Titles: Accounting for costs of production of hotel product
Учет затрат на производство гостиничного продукта
Authors: Маначинська, Юлія Анатоліївна
Keywords: витрати
costs
расходы
виробництво
production
готель
hotel
гостиница
готельний продукт
hotel product
гостиничный продукт
готельні послуги
hotel services
гостиничные услуги
Issue Date: 2010
Publisher: Вісник соц.-екон. дослідж. Одеськ. держ. екон. ун-ту. 2010. №38. С. 313–320.
Abstract: У статті розглянуто організацію обліку витрат на виробництво готельних послуг в Україні з урахуванням зарубіжного досвіду. Обґрунтовано необхідність, а також рекомендовано для розмежування обліку витрат щодо кожного окремого підрозділу відкривати субрахунки другого та третього порядку. В статье рассмотрены организацию учета затрат на производство гостиничных услуг в Украина с учетом зарубежного опыта. Обоснована необходимость, а также рекомендуется для разграничения учета расходов по каждому отдельному подразделению открывать субсчета второго и третьего порядка. Organization of accounting hotel’s services manufacturing expenses in the Ukraine and in foreign countries are considered in the article. Current accounts the second and third ordinal numerals to each separates department of hotel are recommended and proper their necessity for opening.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/989
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66_Manachynska_J.pdfОсновний текст1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.