Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/925
Назва: The service charge as an effective instrument in hotel management.
Інші назви: Плата за обслуговування як ефективний інструмент для управління готелями.
Плата за обслуживание как эффективный инструмент в управлении гостиницей
Автори: Manachynska, Yulia
Yevdoshchak, Volodymyr
Теми: плата за послуги (поради)
плата за обслуживание (чаевые)
service charge (tips)
готель
отель
hotel
готельне обслуговування
гостиничный сервис
the hotel service
система управління
система управления
Management System
готельний курорт
гостиничный курорт
hotel resort
соціальний пакет
соцпакет
social package
заробітна плата
, заработная плата
salary/wages
синтетичний облік
синтетический учет
the synthetic accounting
державне управління
государственное управление
public administration
Дата публікації: 2016
Видавництво: The scientific journal Public administration and Regional Development / School of Economics and Management in Public Administration. Bratislava, 2016. No. 2, December 2016, Volume XII. P. 131 – 137
Короткий огляд (реферат): The article reveals the essence and the legal nature of a service charge at the enterprises of hotel management as an important working mechanism. The accent is made on the urgent need of the legalization of the “service charge” with the regulation of its legal basis at the legislative level. In order to increase the efficiency of the management of a modern hotel the author of thearticle suggested to develop social programmes. The practical implementation of a social package will help to balance the level of hotel staff earnings so that they are not dependent on a service fee. Special attention is given to the organization and methods of accounting the service charge (or tips) with the purpose of the management system improvement of the quality of hotel services rendering at the national level. У статті розкрито сутність та юридичну природу плати за послуги на підприємствах Росії управління готелем як важливий робочий механізм. Акцент робиться на нагальній потребі легалізація “плати за послуги” з регулюванням її правової бази на законодавчому рівні. З метою підвищення ефективності управління сучасним готелем автор статті запропонував розробити соціальні програми. Практична реалізація соціального пакету допоможе збалансувати рівень персоналу готелю заробіток, щоб вони не залежали від плати за послуги. Особлива увага приділяється організації та методи обліку плати за послуги (або поради) з метою системи управління покращення якості надання готельних послуг на національному рівні. В статье раскрывается сущность и правовая природа платы за услуги на предприятиях гостиничный менеджмент как важный рабочий механизм. Акцент сделан на острой необходимости легализация «платы за услуги» с регулированием ее правовой основы на законодательном уровне. В целях повышения эффективности управления современным отелем автор статьи предложили разработать социальные программы. Практическая реализация социального пакета поможет сбалансировать уровень персонала отеля. заработок, чтобы он не зависел от платы за услугу. Особое внимание уделяется организации и методы учета платы за услуги (или чаевых) с целью системы управления повышение качества оказания гостиничных услуг на национальном уровне.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/925
Розташовується у зібраннях:71.35.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування готельного господарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77_The service charge as an effective instrument in hotel management.pdf822.69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.