Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/924
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorManachynska, Yulia-
dc.date.accessioned2021-10-15T14:27:09Z-
dc.date.available2021-10-15T14:27:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.otherISSN 1338-9432-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/924-
dc.description.abstractНеобхідною умовою функціонування підприємств готельного господарства є ефективно організована вартість бухгалтерського обліку, який сприяє раціональному використанню наявних ресурсів. У статті розкриваються організаційно –методичні аспекти обліку витрат на підприємствах готельного господарства. Досліджували підходи як вітчизняних, так і зарубіжних вчених до центру витрат на лікування в готелі. На думку місцевих вчених, підходи гостьового циклу мають значний вплив щодо ізоляції класифікації витрат готелю, тому вам слід поглибити розподіл спектра відповідно до його фази структура. В статье раскрыто организационные и методические аспекты бухгалтерского учета затрат на предприятиях гостиничного хозяйства. Исследованы подходы, как отечественных, так и зарубежных ученых к трактовке место возникновения затрат в отеле. Согласно подходам отечественных ученых технология гостевого цикла оказывает существенное влияние на классификационные признаки расходов гостиницы, поэтому следует углубить спектр их выделения в соответствии с его фазовой структуры. Предложено осуществлять бухгалтерский учет расходов в разрезе реальных и фиктивных мест возникновения затрат отеля для формирования информационного обеспечения управления гостиничным бизнесом в целом. Доказана необходимость при организации учета расходов от предоставления гостиничных услуг учитывать соответствующую фазу гостевого цикла (бронирование, приезд, The necessary condition for the functioning o f enterprises o f hotel economy is effectively organized cost accounting, which promotes the rational use o f available resources. The article reveals organizational and methodological aspects o f cost accounting at the enterprises o f the hotel industry. Investigated approaches, both domestic and foreign scientists to the treatment cost center in the hotel. According to local scientists approaches guest cycle technology has a significant impact on cost classifications isolation o f the hotel, so you should deepen their spectrum allocation in accordance with its phase structureuk_UK
dc.language.isoenuk_UK
dc.publisherScientific Leters of Academic society of Michal Baludansky, Volum 4, No. 1 / 2016. – P.94 – 96.uk_UK
dc.subjectвитратиuk_UK
dc.subjectрасходыuk_UK
dc.subjectexpensesuk_UK
dc.subjectготельuk_UK
dc.subjectгостиницаuk_UK
dc.subjecthoteluk_UK
dc.subjectгостьовий циклuk_UK
dc.subjectгостевой циклuk_UK
dc.subjectguest cycleuk_UK
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UK
dc.subjectбухгалтерский учетuk_UK
dc.subjectaccountinguk_UK
dc.subjectорганізаціяuk_UK
dc.subjectорганизацияuk_UK
dc.subjectorganizationuk_UK
dc.subjectметодологіяuk_UK
dc.subjectметодикаuk_UK
dc.subjectmethodologyuk_UK
dc.subjectцентр витратuk_UK
dc.subjectцентр затратuk_UK
dc.subjectcost centeruk_UK
dc.titleThe methodology and organization of accounting of hotel services expensesuk_UK
dc.title.alternativeМетодологія і організація обліку витрат готельних послугuk_UK
dc.title.alternativeМетодология и организация учета расходов гостиничных услугuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.