Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/924
Назва: The methodology and organization of accounting of hotel services expenses
Інші назви: Методологія і організація обліку витрат готельних послуг
Методология и организация учета расходов гостиничных услуг
Автори: Manachynska, Yulia
Теми: витрати
расходы
expenses
готель
гостиница
hotel
гостьовий цикл
гостевой цикл
guest cycle
бухгалтерський облік
бухгалтерский учет
accounting
організація
организация
organization
методологія
методика
methodology
центр витрат
центр затрат
cost center
Дата публікації: 2016
Видавництво: Scientific Leters of Academic society of Michal Baludansky, Volum 4, No. 1 / 2016. – P.94 – 96.
Короткий огляд (реферат): Необхідною умовою функціонування підприємств готельного господарства є ефективно організована вартість бухгалтерського обліку, який сприяє раціональному використанню наявних ресурсів. У статті розкриваються організаційно –методичні аспекти обліку витрат на підприємствах готельного господарства. Досліджували підходи як вітчизняних, так і зарубіжних вчених до центру витрат на лікування в готелі. На думку місцевих вчених, підходи гостьового циклу мають значний вплив щодо ізоляції класифікації витрат готелю, тому вам слід поглибити розподіл спектра відповідно до його фази структура. В статье раскрыто организационные и методические аспекты бухгалтерского учета затрат на предприятиях гостиничного хозяйства. Исследованы подходы, как отечественных, так и зарубежных ученых к трактовке место возникновения затрат в отеле. Согласно подходам отечественных ученых технология гостевого цикла оказывает существенное влияние на классификационные признаки расходов гостиницы, поэтому следует углубить спектр их выделения в соответствии с его фазовой структуры. Предложено осуществлять бухгалтерский учет расходов в разрезе реальных и фиктивных мест возникновения затрат отеля для формирования информационного обеспечения управления гостиничным бизнесом в целом. Доказана необходимость при организации учета расходов от предоставления гостиничных услуг учитывать соответствующую фазу гостевого цикла (бронирование, приезд, The necessary condition for the functioning o f enterprises o f hotel economy is effectively organized cost accounting, which promotes the rational use o f available resources. The article reveals organizational and methodological aspects o f cost accounting at the enterprises o f the hotel industry. Investigated approaches, both domestic and foreign scientists to the treatment cost center in the hotel. According to local scientists approaches guest cycle technology has a significant impact on cost classifications isolation o f the hotel, so you should deepen their spectrum allocation in accordance with its phase structure
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/924
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76_МЕТОДОЛОГИЯ И ОРГАНИЗАЦИЯ УЧЕТА РАСХОДОВ ГОСТИНИЧНЫХ УСЛУГ.pdf1.69 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.