Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/924
Назва: | The methodology and organization of accounting of hotel services expenses |
Інші назви: | Методологія і організація обліку витрат готельних послуг Методология и организация учета расходов гостиничных услуг |
Автори: | Manachynska, Yulia |
Теми: | витрати расходы expenses готель гостиница hotel гостьовий цикл гостевой цикл guest cycle бухгалтерський облік бухгалтерский учет accounting організація организация organization методологія методика methodology центр витрат центр затрат cost center |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Scientific Leters of Academic society of Michal Baludansky, Volum 4, No. 1 / 2016. – P.94 – 96. |
Короткий огляд (реферат): | Необхідною умовою функціонування підприємств готельного господарства є ефективно організована вартість бухгалтерського обліку, який сприяє раціональному використанню наявних ресурсів. У статті розкриваються організаційно –методичні аспекти обліку витрат на підприємствах готельного господарства. Досліджували підходи як вітчизняних, так і зарубіжних вчених до центру витрат на лікування в готелі. На думку місцевих вчених, підходи гостьового циклу мають значний вплив щодо ізоляції класифікації витрат готелю, тому вам слід поглибити розподіл спектра відповідно до його фази структура. В статье раскрыто организационные и методические аспекты бухгалтерского учета затрат на предприятиях гостиничного хозяйства. Исследованы подходы, как отечественных, так и зарубежных ученых к трактовке место возникновения затрат в отеле. Согласно подходам отечественных ученых технология гостевого цикла оказывает существенное влияние на классификационные признаки расходов гостиницы, поэтому следует углубить спектр их выделения в соответствии с его фазовой структуры. Предложено осуществлять бухгалтерский учет расходов в разрезе реальных и фиктивных мест возникновения затрат отеля для формирования информационного обеспечения управления гостиничным бизнесом в целом. Доказана необходимость при организации учета расходов от предоставления гостиничных услуг учитывать соответствующую фазу гостевого цикла (бронирование, приезд, The necessary condition for the functioning o f enterprises o f hotel economy is effectively organized cost accounting, which promotes the rational use o f available resources. The article reveals organizational and methodological aspects o f cost accounting at the enterprises o f the hotel industry. Investigated approaches, both domestic and foreign scientists to the treatment cost center in the hotel. According to local scientists approaches guest cycle technology has a significant impact on cost classifications isolation o f the hotel, so you should deepen their spectrum allocation in accordance with its phase structure |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/924 |
Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
76_МЕТОДОЛОГИЯ И ОРГАНИЗАЦИЯ УЧЕТА РАСХОДОВ ГОСТИНИЧНЫХ УСЛУГ.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.