Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Назва: Особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства
Інші назви: Special features of the organization and management of the accounting region additional services at the hospitality industry
Автори: Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia
Теми: бухгалтерський облік
accounting
додаткові послуги
additional services
готельне господарство
hotel management
Дата публікації: 2008
Видавництво: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Випуск 2. Економічні науки. Чернівці, 2008. с.430-435.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства. Розглянуто комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю і є одним із найдієвіших засобів продовження туристичною сезону. The article describes the especially organization and accounting of addition services in sat enterprises of hotel economy. Complex of addition services give to consumeis of hotel and there is an of the most active means of continue tourist season have been considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.