Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914| Назва: | Особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства |
| Інші назви: | Special features of the organization and management of the accounting region additional services at the hospitality industry |
| Автори: | Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia |
| Теми: | бухгалтерський облік accounting додаткові послуги additional services готельне господарство hotel management |
| Дата публікації: | 2008 |
| Видавництво: | Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Випуск 2. Економічні науки. Чернівці, 2008. с.430-435. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлено особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства. Розглянуто комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю і є одним із найдієвіших засобів продовження туристичною сезону. The article describes the especially organization and accounting of addition services in sat enterprises of hotel economy. Complex of addition services give to consumeis of hotel and there is an of the most active means of continue tourist season have been considered. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914 |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 62_Особливостi_органiзацii_та_ведення_бухгалтерс_кого_облiку_додаткових_послуг_на_пiдприeмствах_готел_ного_господарства.pdf | 558.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.