Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Назва: Особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства
Інші назви: Особенности організації и ведение бухгалтерской области додаткових послуг на предприятиях готельного господарства
Special features of the organization and management of the accounting region additional services at the hospitality industry
Автори: Маначинська, Юлія Анатоліївна
Теми: бухгалтерський облік
бухгалтерский учет
accounting
додаткові послуги
дополнительные услуги
additional services
готельне господарство
гостиничное хозяйство
hotel management
Дата публікації: 2008
Видавництво: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Випуск 2. Економічні науки. Чернівці, 2008. с.430-435.
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додакових послуг на підприємствах готельного господарства. Розглянуто комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю і є одним із найдієвіших засобів продовження туристичною сезону. У статических органов управления и ведения бухгалтерского учета дополнительных услуг на предприятиях готельного господарства. Розыскан комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю и є одним из найденных засобів продовження туристичною сезону. \ The article describes the especially oi’ganization and accounting of addition services in sat enterprises ofhotel economy. Complex ofaddition services give to consumeis ofhotel and there is an ofthe most active means ofcontinue tourist season have been considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.