Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Название: Особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства
Другие названия: Special features of the organization and management of the accounting region additional services at the hospitality industry
Авторы: Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia
Ключевые слова: бухгалтерський облік
accounting
додаткові послуги
additional services
готельне господарство
hotel management
Дата публикации: 2008
Издатель: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Випуск 2. Економічні науки. Чернівці, 2008. с.430-435.
Аннотация: У статті висвітлено особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства. Розглянуто комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю і є одним із найдієвіших засобів продовження туристичною сезону. The article describes the especially organization and accounting of addition services in sat enterprises of hotel economy. Complex of addition services give to consumeis of hotel and there is an of the most active means of continue tourist season have been considered.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.