Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Название: Особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства
Другие названия: Особенности організації и ведение бухгалтерской области додаткових послуг на предприятиях готельного господарства
Special features of the organization and management of the accounting region additional services at the hospitality industry
Авторы: Маначинська, Юлія Анатоліївна
Ключевые слова: бухгалтерський облік
бухгалтерский учет
accounting
додаткові послуги
дополнительные услуги
additional services
готельне господарство
гостиничное хозяйство
hotel management
Дата публикации: 2008
Издатель: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Випуск 2. Економічні науки. Чернівці, 2008. с.430-435.
Аннотация: У статті висвітлено особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додакових послуг на підприємствах готельного господарства. Розглянуто комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю і є одним із найдієвіших засобів продовження туристичною сезону. У статических органов управления и ведения бухгалтерского учета дополнительных услуг на предприятиях готельного господарства. Розыскан комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю и є одним из найденных засобів продовження туристичною сезону. \ The article describes the especially oi’ganization and accounting of addition services in sat enterprises ofhotel economy. Complex ofaddition services give to consumeis ofhotel and there is an ofthe most active means ofcontinue tourist season have been considered.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.