Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Title: Особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства
Other Titles: Special features of the organization and management of the accounting region additional services at the hospitality industry
Authors: Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia
Keywords: бухгалтерський облік
accounting
додаткові послуги
additional services
готельне господарство
hotel management
Issue Date: 2008
Publisher: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Випуск 2. Економічні науки. Чернівці, 2008. с.430-435.
Abstract: У статті висвітлено особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства. Розглянуто комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю і є одним із найдієвіших засобів продовження туристичною сезону. The article describes the especially organization and accounting of addition services in sat enterprises of hotel economy. Complex of addition services give to consumeis of hotel and there is an of the most active means of continue tourist season have been considered.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.