Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Title: Особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додаткових послуг на підприємствах готельного господарства
Other Titles: Особенности організації и ведение бухгалтерской области додаткових послуг на предприятиях готельного господарства
Special features of the organization and management of the accounting region additional services at the hospitality industry
Authors: Маначинська, Юлія Анатоліївна
Keywords: бухгалтерський облік
бухгалтерский учет
accounting
додаткові послуги
дополнительные услуги
additional services
готельне господарство
гостиничное хозяйство
hotel management
Issue Date: 2008
Publisher: Науковий вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ. Випуск 2. Економічні науки. Чернівці, 2008. с.430-435.
Abstract: У статті висвітлено особливості організації та ведення бухгалтерського обліку додакових послуг на підприємствах готельного господарства. Розглянуто комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю і є одним із найдієвіших засобів продовження туристичною сезону. У статических органов управления и ведения бухгалтерского учета дополнительных услуг на предприятиях готельного господарства. Розыскан комплекс додаткових послуг надаються споживачам готелю и є одним из найденных засобів продовження туристичною сезону. \ The article describes the especially oi’ganization and accounting of addition services in sat enterprises ofhotel economy. Complex ofaddition services give to consumeis ofhotel and there is an ofthe most active means ofcontinue tourist season have been considered.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/914
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.