Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/892
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУрсакій, Юлія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-10-13T20:14:13Z-
dc.date.available2021-10-13T20:14:13Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.issnУДК 339.137.2-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/892-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування та подальший розвиток теоретичних положень і методичних підходів з управління якістю життя як передумови та наслідку підвищення конкурентоспроможності підприємств і розробка дієвих практичних рекомендацій щодо їх впровадження в діяльність підприємства. The aim of the work is to substantiate and further develop theoretical provisions and methodological approaches to quality of life management as a prerequisite and consequence of increasing the competitiveness of enterprises and the development of effective practical recommendations for their implementation in the enterprise.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherАвтореф. дис. канд. екон. наук : 08.00.04 /. нац. екон. ун-т. Тернопіль, 2014. 20 с.uk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможність підприємствuk_UK
dc.subjectcompetitiveness of enterprisesuk_UK
dc.subjectякість життяuk_UK
dc.subjectquality of lifeuk_UK
dc.subjectуправління якістю життяuk_UK
dc.subjectquality of life managementuk_UK
dc.subjectрівень життя населенняuk_UK
dc.subjectliving standardsuk_UK
dc.subjectІЛРuk_UK
dc.subjectHDIuk_UK
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності підприємств на засадах управління якістю життяuk_UK
dc.title.alternativeImproving the competitiveness of enterprises on principles of quality of life managementuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Автореферати

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aref.docосновний текст570 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.