Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/887
Назва: Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратів
Інші назви: PERSPECTIVES OF SMALL AZOV-BLACK SEA FISH IN TECHNOLOGIES FOOD CONCENTRATES
Автори: Данилюк, Інна Петрівна
Кравченко, Михайло Федорович
Теми: азово-чорноморські риби
Azov-Black Sea fish
біохімічний склад
biochemical composition
харчова цінність
nutritional value
атерина чорноморська
Atherina pontica
харчові концентрати
food concentrates
рибний порошок
fish powder
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харчова промисловість : зб. наук. пр. НУХТ. 2017. Вип. 21. С. 27–32
Бібліографічний опис: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/bitstream/123456789/26422/1/%E2%84%9621.pdf
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати дослідження харчової та біологічної цінності дрібних азово-чорноморських риб. Визначено види дрібних риб Чорноморського та Азовського басейнів, перспективні для переробки у харчові концентрати підвищеної харчової цінності. Results of research of food and biological value of small AzovBlack Sea fish. The types of small fish of the Black Sea and Azov basin, looking for processing into food concentrates increased nutritional value. Considering that an important reserve for the fishing industry has a small Azov-Black Sea fish there is a need to study their chemical composition and properties of raw materials, the possibility of recycling previously used fish species for food concentrates. Currently processing small AzovBlack Sea fish is problematic, it is because there is no appropriate technology for a given species. The data of the chemical composition of the Black Sea silversides show that it has a high nutritional value due to the content of protein and fat, so it is a promising raw material for the development of technology of food concentrates from it, which can later be used in the preparation of culinary production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/887
ISSN: УДК 664.956
Розташовується у зібраннях:65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НУХТ Данилюк.pdfОсновний текст729.79 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.