Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna-
dc.date.accessioned2021-10-13T19:36:48Z-
dc.date.available2021-10-13T19:36:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationhttp://www.chtei-knteu.cv.ua/herald/content/download/archive/2019/v3_4/11.pdfuk_UK
dc.identifier.issnУДК 664-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886-
dc.description.abstractУ статті проведено розрахунки собівартості порошку А. pontica отриманого шляхом комплексної переробки вітчизняної рибної сировини. Представлено результати розрахунку вартості сировини для виробництва борошняних кулінарних виробів з порошком А. ponticа (вареники «Чорноморські» та пельмені «Атеринка»). Визначено цінові характеристики розроблених борошняних кулінарних виробів з порошком А. pontica. Проведено оцінку конкурентоспроможності нових борошняних кулінарних виробів та визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article calculates the cost of A. pontica powder obtained by complex processing of domestic fish raw materials. The results of calculation of the cost of raw materials for the production of flour culinary products with A. pontica powder (Black Sea dumplings and Aterinka dumplings) are presented. The price characteristics of the developed flour culinary products with A. pontica powder are determined. The competitiveness of new flour culinary products was assessed and the social effect of the implementation of the developed technologies was determined.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2019. Вип. III-IV (75-76). С. 119 - 128.uk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectfood industryen
dc.subjectпорошок А. ponticauk_UK
dc.subjectpowder A. ponticaen
dc.subjectборошняні кулінарні виробиuk_UK
dc.subjectflour cooking productsen
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UK
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UK
dc.subjectсоціальна ефективністьuk_UK
dc.subjectsocial efficiencyuk_UK
dc.subjectcompetitivenessen
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.titleЕкономічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукціїuk_UK
dc.title.alternativeEconomic and Social Efficiency of the Implementation of Resource-Saving Technologies of Food Productsen
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:65.01.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник ЧТЕІ КНТЕУ.pdfОсновний текст211.32 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.