Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna | - |
| dc.date.accessioned | 2021-10-13T19:36:48Z | - |
| dc.date.available | 2021-10-13T19:36:48Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | http://www.chtei-knteu.cv.ua/herald/content/download/archive/2019/v3_4/11.pdf | uk_UK |
| dc.identifier.issn | УДК 664 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886 | - |
| dc.description.abstract | У статті проведено розрахунки собівартості порошку А. pontica отриманого шляхом комплексної переробки вітчизняної рибної сировини. Представлено результати розрахунку вартості сировини для виробництва борошняних кулінарних виробів з порошком А. ponticа (вареники «Чорноморські» та пельмені «Атеринка»). Визначено цінові характеристики розроблених борошняних кулінарних виробів з порошком А. pontica. Проведено оцінку конкурентоспроможності нових борошняних кулінарних виробів та визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article calculates the cost of A. pontica powder obtained by complex processing of domestic fish raw materials. The results of calculation of the cost of raw materials for the production of flour culinary products with A. pontica powder (Black Sea dumplings and Aterinka dumplings) are presented. The price characteristics of the developed flour culinary products with A. pontica powder are determined. The competitiveness of new flour culinary products was assessed and the social effect of the implementation of the developed technologies was determined. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2019. Вип. III-IV (75-76). С. 119 - 128. | uk_UK |
| dc.subject | харчова промисловість | uk_UK |
| dc.subject | food industry | en |
| dc.subject | порошок А. pontica | uk_UK |
| dc.subject | powder A. pontica | en |
| dc.subject | борошняні кулінарні вироби | uk_UK |
| dc.subject | flour cooking products | en |
| dc.subject | економічна ефективність | uk_UK |
| dc.subject | економічна ефективність | uk_UK |
| dc.subject | соціальна ефективність | uk_UK |
| dc.subject | social efficiency | uk_UK |
| dc.subject | competitiveness | en |
| dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UK |
| dc.title | Економічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукції | uk_UK |
| dc.title.alternative | Economic and Social Efficiency of the Implementation of Resource-Saving Technologies of Food Products | en |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 65.01.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Вісник ЧТЕІ КНТЕУ.pdf | Основний текст | 211.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.