Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886
Название: | Економічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукції |
Другие названия: | ECONOMIC AND SOCIAL EFFICIENCY OF THE IMPLEMENTATION OF RESOURCE-SAVING TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTS |
Авторы: | Данилюк (Череп), Інна Петрівна |
Ключевые слова: | харчова промисловість food industry порошок А. pontica powder A. pontica борошняні кулінарні вироби flour cooking products економічна ефективність економічна ефективність соціальна ефективність social efficiency competitiveness конкурентоспроможність |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2019. Вип. III-IV (75-76). С. 119 - 128. |
Библиографическое описание: | http://www.chtei-knteu.cv.ua/herald/content/download/archive/2019/v3_4/11.pdf |
Аннотация: | У статті проведено розрахунки собівартості порошку А. pontica отриманого шляхом комплексної переробки вітчизняної рибної сировини. Представлено результати розрахунку вартості сировини для виробництва борошняних кулінарних виробів з порошком А. ponticа (вареники «Чорноморські» та пельмені «Атеринка»). Визначено цінові характеристики розроблених борошняних кулінарних виробів з порошком А. pontica. Проведено оцінку конкурентоспроможності нових борошняних кулінарних виробів та визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article calculates the cost of A. pontica powder obtained by complex processing of domestic fish raw materials. The results of calculation of the cost of raw materials for the production of flour culinary products with A. pontica powder (Black Sea dumplings and Aterinka dumplings) are presented. The price characteristics of the developed flour culinary products with A. pontica powder are determined. The competitiveness of new flour culinary products was assessed and the social effect of the implementation of the developed technologies was determined. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886 |
ISSN: | УДК 664 |
Располагается в коллекциях: | 65.01.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вісник ЧТЕІ КНТЕУ.pdf | Основний текст | 211.32 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.