Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886
Название: Економічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукції
Другие названия: ECONOMIC AND SOCIAL EFFICIENCY OF THE IMPLEMENTATION OF RESOURCE-SAVING TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTS
Авторы: Данилюк (Череп), Інна Петрівна
Ключевые слова: харчова промисловість
food industry
порошок А. pontica
powder A. pontica
борошняні кулінарні вироби
flour cooking products
економічна ефективність
економічна ефективність
соціальна ефективність
social efficiency
competitiveness
конкурентоспроможність
Дата публикации: 2019
Издатель: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2019. Вип. III-IV (75-76). С. 119 - 128.
Библиографическое описание: http://www.chtei-knteu.cv.ua/herald/content/download/archive/2019/v3_4/11.pdf
Аннотация: У статті проведено розрахунки собівартості порошку А. pontica отриманого шляхом комплексної переробки вітчизняної рибної сировини. Представлено результати розрахунку вартості сировини для виробництва борошняних кулінарних виробів з порошком А. ponticа (вареники «Чорноморські» та пельмені «Атеринка»). Визначено цінові характеристики розроблених борошняних кулінарних виробів з порошком А. pontica. Проведено оцінку конкурентоспроможності нових борошняних кулінарних виробів та визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article calculates the cost of A. pontica powder obtained by complex processing of domestic fish raw materials. The results of calculation of the cost of raw materials for the production of flour culinary products with A. pontica powder (Black Sea dumplings and Aterinka dumplings) are presented. The price characteristics of the developed flour culinary products with A. pontica powder are determined. The competitiveness of new flour culinary products was assessed and the social effect of the implementation of the developed technologies was determined.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886
ISSN: УДК 664
Располагается в коллекциях:65.01.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Вісник ЧТЕІ КНТЕУ.pdfОсновний текст211.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.