Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886
Title: Економічна та соціальна ефективність впровадження ресурсозберігаючих технологій харчової продукції
Other Titles: ECONOMIC AND SOCIAL EFFICIENCY OF THE IMPLEMENTATION OF RESOURCE-SAVING TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTS
Authors: Данилюк (Череп), Інна Петрівна
Keywords: харчова промисловість
food industry
порошок А. pontica
powder A. pontica
борошняні кулінарні вироби
flour cooking products
економічна ефективність
економічна ефективність
соціальна ефективність
social efficiency
competitiveness
конкурентоспроможність
Issue Date: 2019
Publisher: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2019. Вип. III-IV (75-76). С. 119 - 128.
Citation: http://www.chtei-knteu.cv.ua/herald/content/download/archive/2019/v3_4/11.pdf
Abstract: У статті проведено розрахунки собівартості порошку А. pontica отриманого шляхом комплексної переробки вітчизняної рибної сировини. Представлено результати розрахунку вартості сировини для виробництва борошняних кулінарних виробів з порошком А. ponticа (вареники «Чорноморські» та пельмені «Атеринка»). Визначено цінові характеристики розроблених борошняних кулінарних виробів з порошком А. pontica. Проведено оцінку конкурентоспроможності нових борошняних кулінарних виробів та визначено соціальний ефект від впровадження розроблених технологій. The article calculates the cost of A. pontica powder obtained by complex processing of domestic fish raw materials. The results of calculation of the cost of raw materials for the production of flour culinary products with A. pontica powder (Black Sea dumplings and Aterinka dumplings) are presented. The price characteristics of the developed flour culinary products with A. pontica powder are determined. The competitiveness of new flour culinary products was assessed and the social effect of the implementation of the developed technologies was determined.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/886
ISSN: УДК 664
Appears in Collections:65.01.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вісник ЧТЕІ КНТЕУ.pdfОсновний текст211.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.