Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.contributor.authorДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna-
dc.contributor.authorШаповал, Світлана-
dc.date.accessioned2021-10-13T19:18:12Z-
dc.date.available2021-10-13T19:18:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationhttp://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15uk_UK
dc.identifier.issnУДК 664.8.047:664.959-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТовари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138uk_UK
dc.subjectрибна січена масаuk_UK
dc.subjectfish chopped massen
dc.subjectсушінняuk_UK
dc.subjectdryingen
dc.subjectкінетикаuk_UK
dc.subjectkineticsen
dc.subjectмасообмінuk_UK
dc.subjectmassmtransferen
dc.subjectрегідратаціяuk_UK
dc.subjectrehydrationen
dc.titleКінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїuk_UK
dc.title.alternativeKinetics of the Process of Drying Fish Concentrate from Atherina Mochon Ponticaen
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovary_2017_1_15.pdfОсновний текст929.34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.