Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанилюк, Інна Петрівна-
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович-
dc.contributor.authorШаповал, Світлана-
dc.date.accessioned2021-10-13T19:18:12Z-
dc.date.available2021-10-13T19:18:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationhttp://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15uk_UK
dc.identifier.issnУДК 664.8.047:664.959-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherТовари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138uk_UK
dc.subjectрибна січена масаuk_UK
dc.subjectfish chopped massuk_UK
dc.subjectсушінняuk_UK
dc.subjectdryinguk_UK
dc.subjectкінетикаuk_UK
dc.subjectkineticsuk_UK
dc.subjectмасообмінuk_UK
dc.subjectmassmtransferuk_UK
dc.subjectрегідратаціяuk_UK
dc.subjectrehydrationuk_UK
dc.titleКінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїuk_UK
dc.title.alternativeKinetics of the process of drying fish concentrate from Atherina mochon ponticauk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovary_2017_1_15.pdfОсновний текст929.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.