Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилюк, Інна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.contributor.author | Шаповал, Світлана | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-13T19:18:12Z | - |
dc.date.available | 2021-10-13T19:18:12Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15 | uk_UK |
dc.identifier.issn | УДК 664.8.047:664.959 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Товари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138 | uk_UK |
dc.subject | рибна січена маса | uk_UK |
dc.subject | fish chopped mass | uk_UK |
dc.subject | сушіння | uk_UK |
dc.subject | drying | uk_UK |
dc.subject | кінетика | uk_UK |
dc.subject | kinetics | uk_UK |
dc.subject | масообмін | uk_UK |
dc.subject | massmtransfer | uk_UK |
dc.subject | регідратація | uk_UK |
dc.subject | rehydration | uk_UK |
dc.title | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської | uk_UK |
dc.title.alternative | Kinetics of the process of drying fish concentrate from Atherina mochon pontica | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tovary_2017_1_15.pdf | Основний текст | 929.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.