Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Назва: | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської |
Інші назви: | Kinetics of the process of drying fish concentrate from Atherina mochon pontica |
Автори: | Данилюк, Інна Петрівна Кравченко, Михайло Федорович Шаповал, Світлана |
Теми: | рибна січена маса fish chopped mass сушіння drying кінетика kinetics масообмін massmtransfer регідратація rehydration |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Товари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138 |
Бібліографічний опис: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15 |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885 |
ISSN: | УДК 664.8.047:664.959 |
Розташовується у зібраннях: | 65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovary_2017_1_15.pdf | Основний текст | 929.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.