Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Назва: Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської
Інші назви: Kinetics of the process of drying fish concentrate from Atherina mochon pontica
Автори: Данилюк, Інна Петрівна
Кравченко, Михайло Федорович
Шаповал, Світлана
Теми: рибна січена маса
fish chopped mass
сушіння
drying
кінетика
kinetics
масообмін
massmtransfer
регідратація
rehydration
Дата публікації: 2017
Видавництво: Товари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138
Бібліографічний опис: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
ISSN: УДК 664.8.047:664.959
Розташовується у зібраннях:65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tovary_2017_1_15.pdfОсновний текст929.34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.