Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885| Назва: | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської |
| Інші назви: | Kinetics of the Process of Drying Fish Concentrate from Atherina Mochon Pontica |
| Автори: | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna Шаповал, Світлана |
| Теми: | рибна січена маса fish chopped mass сушіння drying кінетика kinetics масообмін massmtransfer регідратація rehydration |
| Дата публікації: | 2017 |
| Видавництво: | Товари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138 |
| Бібліографічний опис: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15 |
| Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885 |
| ISSN: | УДК 664.8.047:664.959 |
| Розташовується у зібраннях: | 65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tovary_2017_1_15.pdf | Основний текст | 929.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.