Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Название: | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської |
Другие названия: | Kinetics of the process of drying fish concentrate from Atherina mochon pontica |
Авторы: | Данилюк, Інна Петрівна Кравченко, Михайло Федорович Шаповал, Світлана |
Ключевые слова: | рибна січена маса fish chopped mass сушіння drying кінетика kinetics масообмін massmtransfer регідратація rehydration |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Товари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138 |
Библиографическое описание: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15 |
Аннотация: | Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885 |
ISSN: | УДК 664.8.047:664.959 |
Располагается в коллекциях: | 65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tovary_2017_1_15.pdf | Основний текст | 929.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.