Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Title: Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської
Other Titles: Kinetics of the process of drying fish concentrate from Atherina mochon pontica
Authors: Данилюк, Інна Петрівна
Кравченко, Михайло Федорович
Шаповал, Світлана
Keywords: рибна січена маса
fish chopped mass
сушіння
drying
кінетика
kinetics
масообмін
massmtransfer
регідратація
rehydration
Issue Date: 2017
Publisher: Товари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138
Citation: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15
Abstract: Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
ISSN: УДК 664.8.047:664.959
Appears in Collections:65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovary_2017_1_15.pdfОсновний текст929.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.