Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885
Title: | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської |
Other Titles: | Kinetics of the process of drying fish concentrate from Atherina mochon pontica |
Authors: | Данилюк, Інна Петрівна Кравченко, Михайло Федорович Шаповал, Світлана |
Keywords: | рибна січена маса fish chopped mass сушіння drying кінетика kinetics масообмін massmtransfer регідратація rehydration |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Товари і ринки. 2017. № 1. С. 131–138 |
Citation: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2017_1_15 |
Abstract: | Наведено результати дослідження кінетики сушіння рибного фаршу із атерини чорноморської за різних температур. Установлено раціональний режим сушіння січеної рибної маси в сушильному апараті конвективним способом. Досліджено функціонально-технологічні властивості рибного концентрату. Results presented studies of the kinetics of minced fish drying from the Black Sea atherina at different temperatures. A rational mode of chopped drying has been established. fish mass in a dryer in a convective way. Investigated functional and technological properties of fish concentrate. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/885 |
ISSN: | УДК 664.8.047:664.959 |
Appears in Collections: | 65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tovary_2017_1_15.pdf | Основний текст | 929.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.