Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail-
dc.contributor.authorДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna-
dc.date.accessioned2021-10-13T18:58:04Z-
dc.date.available2021-10-13T18:58:04Z-
dc.date.issued2017-06-07-
dc.identifier.citationhttp://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_16uk_UK
dc.identifier.otherУДК 664.8-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883-
dc.description.abstractУ статті наведено результати дослідження хімічного складу та біологічної цінності атерини чорноморської. Проаналізовано хімічний склад атерини осіннього та весняного виловів, здійснено їх порівняльне оцінювання. Запропоновано технологію переробки атерини чорноморської для отримання харчового концентрату та наведено технологічну схему виробництва рибного концентрату з неї. Встановлено харчову цінність чорноморської атерини, що вказує на доцільність її промислового використання як біологічно цінної сировини для харчових концентратів. The article presents the results of the study of the chemical composition and biological value of the atherina pontica. The chemical composition of atherina pontica of autumn and spring catches has been analyzed, their comparative estimation has been carried out. The technology of processing of atherina pontica for the production of food concentrate is proposed and the technological scheme of production of fish concentrate from it is given. The nutritional value of the atherina pontica has been determined that indicates on the expediency of its industrial use as a biologically valuable raw material for food concentrates.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2017. Вип. 18. С. 76–79uk_UK
dc.subjectатерина чорноморськаuk_UK
dc.subjectBlack Sea atherinauk_UK
dc.subjectазово-чорноморські рибиuk_UK
dc.subjectAzov-Black Sea fishuk_UK
dc.subjectхарчова цінністьuk_UK
dc.subjectnutritional valueuk_UK
dc.subjectхарчові концентратиuk_UK
dc.subjectfood concentratesuk_UK
dc.titleТехнологія концентрату з атерини чорноморськоїuk_UK
dc.title.alternativeTechnology of concentrate from atherina ponticauk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vlteu_2017_18_16.pdfОсновний текст575.81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.