Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Данилюк, Інна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Михайло Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-13T18:58:04Z | - |
dc.date.available | 2021-10-13T18:58:04Z | - |
dc.date.issued | 2017-06-07 | - |
dc.identifier.citation | http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_16 | uk_UK |
dc.identifier.other | УДК 664.8 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено результати дослідження хімічного складу та біологічної цінності атерини чорноморської. Проаналізовано хімічний склад атерини осіннього та весняного виловів, здійснено їх порівняльне оцінювання. Запропоновано технологію переробки атерини чорноморської для отримання харчового концентрату та наведено технологічну схему виробництва рибного концентрату з неї. Встановлено харчову цінність чорноморської атерини, що вказує на доцільність її промислового використання як біологічно цінної сировини для харчових концентратів. The article presents the results of the study of the chemical composition and biological value of the atherina pontica. The chemical composition of atherina pontica of autumn and spring catches has been analyzed, their comparative estimation has been carried out. The technology of processing of atherina pontica for the production of food concentrate is proposed and the technological scheme of production of fish concentrate from it is given. The nutritional value of the atherina pontica has been determined that indicates on the expediency of its industrial use as a biologically valuable raw material for food concentrates. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2017. Вип. 18. С. 76–79 | uk_UK |
dc.subject | атерина чорноморська | uk_UK |
dc.subject | Black Sea atherina | uk_UK |
dc.subject | азово-чорноморські риби | uk_UK |
dc.subject | Azov-Black Sea fish | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | nutritional value | uk_UK |
dc.subject | харчові концентрати | uk_UK |
dc.subject | food concentrates | uk_UK |
dc.title | Технологія концентрату з атерини чорноморської | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of concentrate from atherina pontica | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vlteu_2017_18_16.pdf | Основний текст | 575.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.