Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883
Назва: Технологія концентрату з атерини чорноморської
Інші назви: Technology of concentrate from atherina pontica
Автори: Данилюк, Інна Петрівна
Кравченко, Михайло Федорович
Теми: атерина чорноморська
Black Sea atherina
азово-чорноморські риби
Azov-Black Sea fish
харчова цінність
nutritional value
харчові концентрати
food concentrates
Дата публікації: 7-чер-2017
Видавництво: Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2017. Вип. 18. С. 76–79
Бібліографічний опис: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_16
Короткий огляд (реферат): У статті наведено результати дослідження хімічного складу та біологічної цінності атерини чорноморської. Проаналізовано хімічний склад атерини осіннього та весняного виловів, здійснено їх порівняльне оцінювання. Запропоновано технологію переробки атерини чорноморської для отримання харчового концентрату та наведено технологічну схему виробництва рибного концентрату з неї. Встановлено харчову цінність чорноморської атерини, що вказує на доцільність її промислового використання як біологічно цінної сировини для харчових концентратів. The article presents the results of the study of the chemical composition and biological value of the atherina pontica. The chemical composition of atherina pontica of autumn and spring catches has been analyzed, their comparative estimation has been carried out. The technology of processing of atherina pontica for the production of food concentrate is proposed and the technological scheme of production of fish concentrate from it is given. The nutritional value of the atherina pontica has been determined that indicates on the expediency of its industrial use as a biologically valuable raw material for food concentrates.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883
Розташовується у зібраннях:65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vlteu_2017_18_16.pdfОсновний текст575.81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.