Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883
Название: | Технологія концентрату з атерини чорноморської |
Другие названия: | Technology of concentrate from atherina pontica |
Авторы: | Данилюк, Інна Петрівна Кравченко, Михайло Федорович |
Ключевые слова: | атерина чорноморська Black Sea atherina азово-чорноморські риби Azov-Black Sea fish харчова цінність nutritional value харчові концентрати food concentrates |
Дата публикации: | 7-июн-2017 |
Издатель: | Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. 2017. Вип. 18. С. 76–79 |
Библиографическое описание: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_16 |
Аннотация: | У статті наведено результати дослідження хімічного складу та біологічної цінності атерини чорноморської. Проаналізовано хімічний склад атерини осіннього та весняного виловів, здійснено їх порівняльне оцінювання. Запропоновано технологію переробки атерини чорноморської для отримання харчового концентрату та наведено технологічну схему виробництва рибного концентрату з неї. Встановлено харчову цінність чорноморської атерини, що вказує на доцільність її промислового використання як біологічно цінної сировини для харчових концентратів. The article presents the results of the study of the chemical composition and biological value of the atherina pontica. The chemical composition of atherina pontica of autumn and spring catches has been analyzed, their comparative estimation has been carried out. The technology of processing of atherina pontica for the production of food concentrate is proposed and the technological scheme of production of fish concentrate from it is given. The nutritional value of the atherina pontica has been determined that indicates on the expediency of its industrial use as a biologically valuable raw material for food concentrates. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/883 |
Располагается в коллекциях: | 65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
vlteu_2017_18_16.pdf | Основний текст | 575.81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.