65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратівКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2017Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Шаповал, Світлана
2017-06-07Технологія концентрату з атерини чорноморськоїКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3