65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратівДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович
2017Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович; Шаповал, Світлана
2017-06-07Технологія концентрату з атерини чорноморськоїДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3