65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
Домівка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратів | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna |
2017 | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Шаповал, Світлана |
2017-06-07 | Технологія концентрату з атерини чорноморської | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3