65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
Главная страница коллекции
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2017 | Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратів | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna |
2017 | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Шаповал, Світлана |
2017-06-07 | Технологія концентрату з атерини чорноморської | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna |
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3