65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів Главная страница коллекции

Logo

Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратівКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2017Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Шаповал, Світлана
2017-06-07Технологія концентрату з атерини чорноморськоїКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3