Skip navigation
DSpace logo
  • Главная страница
  • Просмотреть
    • Разделы
      и коллекции
    • Browse Items by:
    • По дате
    • По автору
    • По заглавию
    • По тематике
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Зарегистрированным:
    • Мой архив
      ресурсов
    • Обновления на e-mail
    • Редактировать профиль
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість

65.53 Консервна, овочесушильна промисловість, виробництво харчових концентратів Главная страница раздела

Logo

Browse

Коллекции этого раздела

Logo

65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Discover

Author
  • 3 Данилюк (Череп), Інна Петрівна / ...
  • 3 Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
  • 1 Шаповал, Світлана
Subject
  • 1 drying
  • 1 fish chopped mass
  • 1 fish powder
  • 1 kinetics
  • 1 massmtransfer
  • 1 rehydration
  • 1 біохімічний склад
  • 1 кінетика
  • 1 масообмін
  • 1 регідратація
  • . < previous next >
Date issued
  • 3 2017
Has File(s)
  • 3 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь