Skip navigation
DSpace logo
  • Домівка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Огляд матеріалів:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість

65.53 Консервна, овочесушильна промисловість, виробництво харчових концентратів Домівка фонду Перегляд статистики

Logo

Огляд

Зібрання цього фонду

Logo

65.53.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Розкриття

за авторами
  • 3 Данилюк (Череп), Інна Петрівна / ...
  • 3 Кравченко, Михайло Федорович / Kr...
  • 1 Шаповал, Світлана
за темами
  • 2 Azov-Black Sea fish
  • 2 food concentrates
  • 2 nutritional value
  • 2 азово-чорноморські риби
  • 2 атерина чорноморська
  • 2 харчова цінність
  • 2 харчові концентрати
  • 1 Atherina pontica
  • 1 biochemical composition
  • 1 Black Sea atherina
  • . далі >
за датою випуску
  • 3 2017
містить файли
  • 3 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2013 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок