Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/792
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМустеца, Ірина Василівна-
dc.date.accessioned2021-10-07T08:29:54Z-
dc.date.available2021-10-07T08:29:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issnУДК 675.6-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/792-
dc.description.abstractВ статті досліджено актуальність впровадження екологічного аудиту на підприємствах хлібопекарської галузі в Україні. Розглянута методика аудиту та її основні складові. The article examines the relevance of the introduction of environmental audit in the bakery industry in Ukraine. The audit methodology and its main components are considered.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник ЧТЕІ КНТЕУ. Вип ІІ. 2017 р. С.56-68.uk_UK
dc.subjectаудитuk_UK
dc.subjectaudituk_UK
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UK
dc.subjectbakery industryuk_UK
dc.subjectметодика внутрішнього аудитуuk_UK
dc.subjectinternal audit methodologyuk_UK
dc.titleАктуальність впровадження екологічного аудиту основних засобів на підприємствах хлібопекарської галузі.uk_UK
dc.title.alternativeThe urgency of the introduction of environmental audit of fixed assets in the bakery industry.uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
File0041.PDF11.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.