Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/792
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМустеца, Ірина Василівна / Mustetsa, Iryna-
dc.date.accessioned2021-10-07T08:29:54Z-
dc.date.available2021-10-07T08:29:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issnУДК 657.6:504.06(477)-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/792-
dc.description.abstractВ статті досліджено актуальність впровадження екологічного аудиту на підприємствах хлібопекарської галузі в Україні. Розглянута методика аудиту та її основні складові. The article examines the relevance of the introduction of environmental audit in the bakery industry in Ukraine. The audit methodology and its main components are considered.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник ЧТЕІ КНТЕУ. Вип 1-2 (65-66). 2017 р. С. 364-371.uk_UK
dc.subjectаудитuk_UK
dc.subjectaudituk_UK
dc.subjectхлібопекарська галузьuk_UK
dc.subjectbakery industryuk_UK
dc.subjectметодика внутрішнього аудитуuk_UK
dc.subjectinternal audit methodologyuk_UK
dc.titleАктуальність впровадження екологічного аудиту основних засобів на підприємствах хлібопекарської галузіuk_UK
dc.title.alternativeThe Urgency of the Introduction of Environmental Audit of Fixed Assets in the Bakery Industryuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NV-2017-v1-2_38.pdfосновний текст257.64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.