Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/757
Назва: Значення контролю як функції менеджменту в діяльності підприємств ресторанного господарства
Інші назви: The Role of Controlling as a Management Function in the Operation of Restaurant Business Enterprise
Значение контроля как функции менеджмента в деятельности предприятия ресторанного хозяйства
Автори: Чичун, Валентина Андріївна
Ревуцька, Любов Яківна
Теми: контроль
controlling
контроль
функція контролю
control function
функция контроля
ресторанний бізнес
restaurant business
ресторанный бизнес
контролювання
control
контролирование
мета контролю
purpose of control
цель контроля
Дата публікації: 2016
Видавництво: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. – Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2016. – Вип. ІІI-IV (63-64). Економічні науки. – С.11-28. – 324 с.
Короткий огляд (реферат): У статті проведено дослідження особливостей організації системи контролю на сучасному підприємстві ресторанного господарства. Контроль є важливим фактором успішності функціонування підприємства. Він забезпечує правильну оцінку реальної ситуації і тим самим створює умови для внесення коректив у заплановані показники. Контроль, як вид управлінської діяльності, реалізується на засадах виконання контрольних операцій підприємств ресторанного господарства, оскільки дана галузь є особливою. Тому,контроль покликаний усіляко підтримувати все те, що є успішним у діяльності підприємств зазначеної галузі. The article studies control systems organization at modern enterprises of catering business. Controlling is very important to ensure the company functions successfully. It provides a correct estimate of the real situation and thereby creates conditions to make adjustments to the planned indicators. Control as a management discipline is implemented based on the execution of control operations of enterprises of restaurant business, as this industry is special one. Therefore, controlling is designed to fully support everything that is successful in the operation of given industry enterprises. В статье проведено исследование особенностей организации системы контроля на современном предприятии ресторанного хозяйства. Контроль является важным фактором успешного функционирования предприятия. Он обеспечивает правильную оценку реальной ситуации и тем самым создает условия для внесения корректив в запланированные показатели. Контроль, как вид управленческой деятельности, реализуется на основе выполнения контрольных операций предприятий ресторанного хозяйства, поскольку данная отрасль является особой. Поэтому контроль призван всячески поддерживать все то, что является успешным в деятельности предприятий указанной отрасли.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/757
Розташовується у зібраннях:06.81.12 Організація та управління. Планування на підприємстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdfОсновний текст313.46 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.