Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/757
Title: Значення контролю як функції менеджменту в діяльності підприємств ресторанного господарства
Other Titles: The Role of Controlling as a Management Function in the Operation of Restaurant Business Enterprise
Authors: Чичун, Валентина Андріївна / Chychun, Valentyna
Ревуцька, Любов Яківна
Keywords: контроль
controlling
функція контролю
control function
ресторанний бізнес
restaurant business
контролювання
control
мета контролю
purpose of control
Issue Date: 2016
Publisher: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. – Чернівці: ЧТЕІ КНТЕУ, 2016. – Вип. ІІI-IV (63-64). Економічні науки. – С.11-28. – 324 с.
Abstract: У статті проведено дослідження особливостей організації системи контролю на сучасному підприємстві ресторанного господарства. Контроль є важливим фактором успішності функціонування підприємства. Він забезпечує правильну оцінку реальної ситуації і тим самим створює умови для внесення коректив у заплановані показники. Контроль, як вид управлінської діяльності, реалізується на засадах виконання контрольних операцій підприємств ресторанного господарства, оскільки дана галузь є особливою. Тому,контроль покликаний усіляко підтримувати все те, що є успішним у діяльності підприємств зазначеної галузі. The article studies control systems organization at modern enterprises of catering business. Controlling is very important to ensure the company functions successfully. It provides a correct estimate of the real situation and thereby creates conditions to make adjustments to the planned indicators. Control as a management discipline is implemented based on the execution of control operations of enterprises of restaurant business, as this industry is special one. Therefore, controlling is designed to fully support everything that is successful in the operation of given industry enterprises.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/757
Appears in Collections:06.81.12 Організація та управління. Планування на підприємстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdfОсновний текст313.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.