Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/707
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маначинська, Юлія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-03T10:16:43Z | - |
dc.date.available | 2021-10-03T10:16:43Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2012_10%284%29__55 | uk_UK |
dc.identifier.other | УДК 657:338.48 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/707 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто порядок формування оптимальної структури обсягу реалізації готельних послуг. Запропоновано алгоритм, в основу якого покладено модель, що формалізується у вигляді задачі лінійного програмування і базується на врахуванні частки рентабельності реалізації готельного номера кожного типу в загальній рентабельності. Рассмотрен порядок формирования оптимальной структуры объема реализации гостиничных услуг. Предложен алгоритм, в основу которого положена модель, что формализуется в виде задачи линейного программирования и базируется на учете доли рентабельности реализации гостиничного номера каждого типа в общей рентабельности. It has been substantiated the reason for the improving of the analytic ensuring of the administrative decisions adaption with the object of the profit’s minimalism on the basis of using of the algorithm of forming of the optimal structure amount of hotel service realization, based on the optimum management’s method. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Збірник наукових праць «Економічний аналіз». Тернопіль: ТНЕУ, 2012. Вип. 10 (ч.4). С. 234 – 237. | uk_UK |
dc.subject | готель | uk_UK |
dc.subject | гостиница | uk_UK |
dc.subject | hotel | uk_UK |
dc.subject | готельні послуги | uk_UK |
dc.subject | гостиничные услуги | uk_UK |
dc.subject | hotel services | uk_UK |
dc.subject | фінансовий результат | uk_UK |
dc.subject | финансовый результат | uk_UK |
dc.subject | financial result | uk_UK |
dc.subject | прибуток | uk_UK |
dc.subject | прибыль | uk_UK |
dc.subject | profit | uk_UK |
dc.subject | оперативний аналіз | uk_UK |
dc.subject | оперативный анализ | uk_UK |
dc.subject | operative analysis | uk_UK |
dc.subject | рентабельність | uk_UK |
dc.subject | рентабельность | uk_UK |
dc.subject | profitability | uk_UK |
dc.subject | метод оптимального управління. | uk_UK |
dc.subject | метод оптимального управления | uk_UK |
dc.subject | method of optimal management | uk_UK |
dc.title | Аналітичне забезпечення прийняття управлінських рішень з метою максимізації прибутку готелю | uk_UK |
dc.title.alternative | Аналитическое обеспечение принятия управленческих решений с целью максимизации прибыли отеля | uk_UK |
dc.title.alternative | Analytical support for management decisions to maximize hotel profits | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
9_Manachynska_J.pdf | 169.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.