Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 38 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulationfor marzipan pastesPalamarek, Karina; Kravchenko, Mihailo; Fedorova, Dina; Rybchuk, Larysa; Romanenko, Roman; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Piddubnyi, Vladimir; Danyliuk, Inna; Marusyak, Tatiana
2020-10Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток УкраїниНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Язіна, Вікторія Анатоліївна
2021-06Аналіз діяльності підприємств готельної індустрії в сучасних умовахНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Галаченко, Олександр Олександрович; Графська, Орислава Іванівна; Попадинець, Назарій Миколайович; Білошкурська, Наталія Володимирівна
2021-01Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарстваНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Язіна, Вікторія Анатоліївна
2020Економічне обґрунтування конкурентоспроможності та доцільності виробництва кулінарної продукції з йодовмісною сировиною в закладах ресторанного господарстваПаламарек, Каріна Вікторівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2021Технологія млинців із плодово-овочевої сировиниДанилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2021Розвиток готельного бізнесу м. Чернівці в умовах кризових явищПаламарек, Каріна Вікторівна; Кифяк, Василь Федорович
2020Соціальний туризм: суть, види та зарубіжний досвідХитрова, Ольга Аліківна
2021The impact of COVID-19 and quarantine restrictions on tourism industry of UkraineBagrii, Konon; Luchyk, Svitlana
2020Tendencies for the development of hotels in Ukraine under crisis situationsBagrii, Konon; Palamarek, Karina