Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/671
Назва: | Облік і аналіз фінансових результатів у готельному господарстві |
Інші назви: | Учет и анализ финансовых результатов в гостиничном хозяйстве Accounting and analysis of financial results in the hotel industry |
Автори: | Маначинська, Юлія Анатоліївна |
Теми: | готель гостиница hotel готельна послуга гостиничная услуга hotel service фінансовий результат финансовые результаты financial result прибуток прибыль profit оперативний аналіз оперативный анализ operative analysis рентабельність рентабельность profitability метод оптимального управління метод оптимального управления method of optimal management |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | ЧТЕІ КНТЕУ. ВЦ «Місто», 2014. 424 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії обґрунтовано економічну сутність та основні показники оцінки фінансових результатів. Розкриваються особливості діяльності підприємств готельного господарства та їх вплив на організацію обліку і аналізу витрат, доходів і фінансових результатів. Особлива увага приділяється обліку витрат за фазами гостьового циклу (бронювання, приїзд, проживання, обслуговування під час проживання та виїзд) і доходів за зонами дохідності, калькулюванню собівартості готельних послуг. Висвітлено методику перспективного та оперативного аналізу у реалізації цілей управління прибутковістю готельного господарства. Для науковців, студентів, аспірантів, управлінців та фахівців з обліково-аналітичної роботи різних рівнів на підприємствах готельного господарства. В монографии обоснованно экономическую сущность и основные показатели оценки финансовых результатов. Раскрываются особенности деятельности предприятий гостиничного хозяйства и их влияние на организацию учета и анализа затрат, доходов и финансовых результатов. Особое внимание уделяется учету затрат по фазам гостевого цикла (бронирование, приезд, проживание, обслуживание во время проживания и выезд) и доходов по зонам доходности, калькулированию себестоимости гостиничных услуг. Освещены методику перспективного и оперативного анализа в реализации целей управления доходностью гостиничного хозяйства. Для научных работников, студентов, аспирантов, руководителей и специалистов по учетно-аналитической работы различных уровней на предприятиях гостиничного хозяйства. The monograph substantiates the economic essence and the main indicators of financial performance evaluation. The peculiarities of the activity of hotel enterprises and their influence on the organization of accounting and analysis of costs, revenues and financial results are revealed. Particular attention is paid to accounting for costs by phases of the guest cycle (booking, arrival, accommodation, service during the stay and departure) and income by areas of profitability, calculating the cost of hotel services. The method of perspective and operative analysis in realization of the purposes of management of profitability of hotel economy is covered. For scientists, students, graduate students, managers and specialists in accounting and analytical work of various levels in the hotel industry |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/671 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19_Manachynska_J_monografiya_2014.pdf | 8.43 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.