Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/658
Title: Удосконалення обліку сервісної плати на підприємствах готельного господарства
Other Titles: Совершенствование учета сервисной платы на предприятиях гостиничного хазяйства
Improving the accounting of service fees at the hotel industry
Authors: Маначинська, Юлія Анатоліївна
Keywords: сервісна плата
сервисная плата
service fee
підприємство готельного господарства
предприятие гостиничного хозяйства
hotel enterprise
інший операційний дохід
другой операционный доход
other operating income
готельна послуга
гостиничная услуга
hotel service
обов’язкова плата за обслуговування
обязательная плата за обслуживание
mandatory service charge
облік
учет
accounting
доходи
доходы
income
Issue Date: 2012
Publisher: підприємствах готельного господарства // Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2012. Вип. ІІ (46). С.363 – 367.
Citation: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2012_2_63
Abstract: У статті розкрито пропозиції щодо удосконалення обліку інших операційних доходів від надання готельних послуг. Надано критичну оцінку сучасного стану обліку сервісної плати на вітчизняних підприємствах готельного господарства. В статье раскрыто предложения по совершенствованию учета других операционных доходов от предоставления гостиничных услуг. Дана критическая оценка современного состояния учета сервисной платы на отечественных предприятиях гостиничного хозяйства. In the article the recommendations of improvement account of others operating incomes from rendering hotel services are exposed. The critical estimation of the modern state of account of service fee is given on the enterprises of hotel economy.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/658
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8_Manachynska_J.pdf187.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.