Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia-
dc.date.accessioned2021-10-01T12:19:01Z-
dc.date.available2021-10-01T12:19:01Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.otherУДК 338.42 (075.8)-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657-
dc.description.abstractУ статті розкрито основні напрями удосконалення аналізу рентабельності від реалізації готельних послуг в системі управління. Зроблено акцент на різних підходах застосування кумулятивних карт в аналізі діяльності підприємств готельного господарства. The article highlights the main directions of improvement profitable analysis of hotel services in the management system. The emphasis is on the difference approaches of analysis at hotel enterprises by cumulative maps.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2011. Вип. ІІІ (43). С.348 – 354.uk_UK
dc.subjectкумулятивні картиuk_UK
dc.subjectcumulative cardsuk_UK
dc.subjectрентабельність від реалізації готельних послугuk_UK
dc.subjectprofitability from the sale of hotel servicesuk_UK
dc.subjectусічена v-маскаuk_UK
dc.subjecttruncated v-maskuk_UK
dc.subjectопорне (еталонне) значенняuk_UK
dc.subjectreference valueuk_UK
dc.subjectвідхилення від опорного значенняuk_UK
dc.subjectdeviation from reference valueuk_UK
dc.subjectоперативний аналізuk_UK
dc.subjectoperational analysisuk_UK
dc.subjectКУСУМ-картаuk_UK
dc.subjectKUSUM-mapuk_UK
dc.titleЗастосування усіченої V-маски в оперативному аналізі рентабельності готельних послугuk_UK
dc.title.alternativeThe use of a truncated V-mask in the operational analysis of the profitability of hotel servicesuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_Manachynska_J.pdf290.71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.