Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657| Назва: | Застосування усіченої V-маски в оперативному аналізі рентабельності готельних послуг |
| Інші назви: | The use of a truncated V-mask in the operational analysis of the profitability of hotel services |
| Автори: | Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia |
| Теми: | кумулятивні карти cumulative cards рентабельність від реалізації готельних послуг profitability from the sale of hotel services усічена v-маска truncated v-mask опорне (еталонне) значення reference value відхилення від опорного значення deviation from reference value оперативний аналіз operational analysis КУСУМ-карта KUSUM-map |
| Дата публікації: | 2011 |
| Видавництво: | Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2011. Вип. ІІІ (43). С.348 – 354. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті розкрито основні напрями удосконалення аналізу рентабельності від реалізації готельних послуг в системі управління. Зроблено акцент на різних підходах застосування кумулятивних карт в аналізі діяльності підприємств готельного господарства. The article highlights the main directions of improvement profitable analysis of hotel services in the management system. The emphasis is on the difference approaches of analysis at hotel enterprises by cumulative maps. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657 |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 6_Manachynska_J.pdf | 290.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.