Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657
Назва: Застосування усіченої V-маски в оперативному аналізі рентабельності готельних послуг
Інші назви: Применение усеченной V-маски в оперативном анализе рентабельности гостиничных услуг
The use of a truncated V-mask in the operational analysis of the profitability of hotel services
Автори: Маначинська, Юлія Анатоліївна
Теми: кумулятивні карти
кумулятивные карты
cumulative cards
рентабельність від реалізації готельних послуг
рентабельность от реализации гостиничных услуг
profitability from the sale of hotel services
усічена v-маска
усеченная v-маска
truncated v-mask
опорне (еталонне) значення
опорное (эталонное) значение
reference value
відхилення від опорного значення
отклонение от опорного значения
deviation from reference value
оперативний аналіз
оперативный анализ
operational analysis
КУСУМ-карта
КУСУМ-карта
KUSUM-map
Дата публікації: 2011
Видавництво: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2011. Вип. ІІІ (43). С.348 – 354.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито основні напрями удосконалення аналізу рентабельності від реалізації готельних послуг в системі управління. Зроблено акцент на різних підходах застосування кумулятивних карт в аналізі діяльності підприємств готельного господарства. В статье раскрыты основные направления совершенствования анализа рентабельности от реализации гостиничных услуг в системе управления. Сделан акцент на различных подходах применения кумулятивных карт в анализе деятельности предприятий гостиничного хозяйства. The article highlights the main directions of improvement profitable analysis of hotel services in the management system. The emphasis is on the difference approaches of analysis at hotel enterprises by cumulative maps.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_Manachynska_J.pdf290.71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.