Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657
Назва: Застосування усіченої V-маски в оперативному аналізі рентабельності готельних послуг
Інші назви: The use of a truncated V-mask in the operational analysis of the profitability of hotel services
Автори: Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia
Теми: кумулятивні карти
cumulative cards
рентабельність від реалізації готельних послуг
profitability from the sale of hotel services
усічена v-маска
truncated v-mask
опорне (еталонне) значення
reference value
відхилення від опорного значення
deviation from reference value
оперативний аналіз
operational analysis
КУСУМ-карта
KUSUM-map
Дата публікації: 2011
Видавництво: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2011. Вип. ІІІ (43). С.348 – 354.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито основні напрями удосконалення аналізу рентабельності від реалізації готельних послуг в системі управління. Зроблено акцент на різних підходах застосування кумулятивних карт в аналізі діяльності підприємств готельного господарства. The article highlights the main directions of improvement profitable analysis of hotel services in the management system. The emphasis is on the difference approaches of analysis at hotel enterprises by cumulative maps.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6_Manachynska_J.pdf290.71 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.