Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657
Название: Застосування усіченої V-маски в оперативному аналізі рентабельності готельних послуг
Другие названия: The use of a truncated V-mask in the operational analysis of the profitability of hotel services
Авторы: Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia
Ключевые слова: кумулятивні карти
cumulative cards
рентабельність від реалізації готельних послуг
profitability from the sale of hotel services
усічена v-маска
truncated v-mask
опорне (еталонне) значення
reference value
відхилення від опорного значення
deviation from reference value
оперативний аналіз
operational analysis
КУСУМ-карта
KUSUM-map
Дата публикации: 2011
Издатель: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2011. Вип. ІІІ (43). С.348 – 354.
Аннотация: У статті розкрито основні напрями удосконалення аналізу рентабельності від реалізації готельних послуг в системі управління. Зроблено акцент на різних підходах застосування кумулятивних карт в аналізі діяльності підприємств готельного господарства. The article highlights the main directions of improvement profitable analysis of hotel services in the management system. The emphasis is on the difference approaches of analysis at hotel enterprises by cumulative maps.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/657
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6_Manachynska_J.pdf290.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.