65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
Домівка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020-01-22 | Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized whey | Danyliuk, Inna; Kravchenko, Mihailo; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Piddubnyi, Vladimir; Palamarek, Karina; Marusyak, Tatiana; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2020 | Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized Whey | Palamarek, Karina; Fedorova, Dina; Kravchenko, Mihailo; Rybchuk, Larysa; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Marusyak, Tatiana; Danyliuk, Inna |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2