65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-01-22Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized wheyDanyliuk, Inna; Kravchenko, Mihailo; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Piddubnyi, Vladimir; Palamarek, Karina; Marusyak, Tatiana; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized WheyPalamarek, Karina; Fedorova, Dina; Kravchenko, Mihailo; Rybchuk, Larysa; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Marusyak, Tatiana; Danyliuk, Inna
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 2 з 2