65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Developing a Recipe and Technology for Making Gluten-free Desserts for Patients with Celiac DiseaseБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023Convergence of National and International Standards of Grain and Wheat FlourПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Romanovska, Anastasia
2019Використання розроблених овочевих паст з йодовмісною сировиною у технології рулетів з овочевими начинкамиПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2020-01-22Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized wheyКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized WheyКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5