Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/645
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМустеца, Ірина Василівна-
dc.date.accessioned2021-09-29T19:23:57Z-
dc.date.available2021-09-29T19:23:57Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.issn330.142.211-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/645-
dc.description.abstractРезультати проведеного дослідження в монографії дали змогу стверджувати, що одним із шляхів забезпечення екологічної безпеки суспільства при будівництві, реконструкції чи модернізації основних засобів готельних господарств є усвідомлення ноосферного мислення як системної світоглядної основи стійкого розвитку, що передбачає гармонійну взаємодію людини і природи, екологізацію соціально-економічних процесів. The results of the study in the monograph suggested that one of the ways to ensure environmental safety of society in the construction, reconstruction or modernization of fixed assets of hotels is the awareness of noosphere thinking as a systemic worldview of sustainable development, providing harmonious interaction of man and nature, greening of socio-economic processes.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСоціально-економічні засади розвитку економіки України: кол.моногр.: в 2 ч. Ч.2/під ред. к.е.н., професора О.О.Непочатенко.-Умань. Видавець «Сочіснський М.М.», 2016.-216 с. С.124-131uk_UK
dc.subjectосновні засобиuk_UK
dc.subjectfixed assetsuk_UK
dc.subjectекологічна безпекаuk_UK
dc.subjectecological safetyuk_UK
dc.subjectнавколишнє середовищеuk_UK
dc.subjectenvironmentuk_UK
dc.titleФактори впливу на розвиток підприємств готельного господарства України.uk_UK
dc.title.alternativeFactors influencing the development of the hotel industry of Ukraine.uk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Колективна мон-я 2016 Умань.pdf10.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.