65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume ButterStadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia
2020Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan PastesKravchenko, Mihailo; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Piddubnyi, Vladimir; Danyliuk, Inna; Palamarek, Karina; Marusyak, Tatiana; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2019Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed MealsKravchenko, Mihailo; Mihailik, Vitalii; Yakymchuk, Dmytro; Dzyundzya, Oksana; Burak, Valentyna; Romanenko, Olena; Valko, Mykola; Korolenko, Evgenia; Osypenkova, Iryna; Bondarchuk, Zoia
2021Якість пісочного печива з композицією шротівКравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна
2022Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina ponticaКравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна
2019Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна
2023Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2019Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошківКравченко, Михайло Федорович; Кублінська, Ірина Анатоліївна
2020Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized WheyStadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana
2020Adhesion Effect on Environment Process InjectionStadnyk, Igor; Piddubnyi, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Kravchenkо, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr
2022-08-30Defining quality indicators for sugar pasteswith demineralized whey during storageRybchuk, Larysa; Vdovichen, Anatolii; Romanovska, Olha; Danyliuk, Inna; Piddubnyi, Vladimir; Losheniuk, Iryna; Kravchenko, Mihailo; Yudina, Tatiana; Romanenko, Roman
2021Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельтиКравченко, Михайло; Романовська, Ольга; Марусяк, Тетяна
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 13 з 13