65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості Главная страница коллекции

Logo

Browse
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 13 of 13
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2021The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume ButterStadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia
2020Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan PastesKravchenko, Mihailo; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Piddubnyi, Vladimir; Danyliuk, Inna; Palamarek, Karina; Marusyak, Tatiana; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2019Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed MealsKravchenko, Mihailo; Mihailik, Vitalii; Yakymchuk, Dmytro; Dzyundzya, Oksana; Burak, Valentyna; Romanenko, Olena; Valko, Mykola; Korolenko, Evgenia; Osypenkova, Iryna; Bondarchuk, Zoia
2021Якість пісочного печива з композицією шротівКравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна
2022Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina ponticaКравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна
2019Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна
2023Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2019Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошківКравченко, Михайло Федорович; Кублінська, Ірина Анатоліївна
2020Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized WheyStadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana
2020Adhesion Effect on Environment Process InjectionStadnyk, Igor; Piddubnyi, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Kravchenkо, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr
2022-08-30Defining quality indicators for sugar pasteswith demineralized whey during storageRybchuk, Larysa; Vdovichen, Anatolii; Romanovska, Olha; Danyliuk, Inna; Piddubnyi, Vladimir; Losheniuk, Iryna; Kravchenko, Mihailo; Yudina, Tatiana; Romanenko, Roman
2021Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельтиКравченко, Михайло; Романовська, Ольга; Марусяк, Тетяна
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 13 of 13