Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 13 of 13
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2021 | The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume Butter | Stadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia |
2020 | Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan Pastes | Kravchenko, Mihailo; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Piddubnyi, Vladimir; Danyliuk, Inna; Palamarek, Karina; Marusyak, Tatiana; Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2019 | Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed Meals | Kravchenko, Mihailo; Mihailik, Vitalii; Yakymchuk, Dmytro; Dzyundzya, Oksana; Burak, Valentyna; Romanenko, Olena; Valko, Mykola; Korolenko, Evgenia; Osypenkova, Iryna; Bondarchuk, Zoia |
2021 | Якість пісочного печива з композицією шротів | Кравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна |
2022 | Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica | Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна |
2019 | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна |
2023 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2019 | Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків | Кравченко, Михайло Федорович; Кублінська, Ірина Анатоліївна |
2020 | Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized Whey | Stadnyk, Igor; Piddubnuy, Volodymyr; Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana |
2020 | Adhesion Effect on Environment Process Injection | Stadnyk, Igor; Piddubnyi, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Kravchenkо, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr |
2022-08-30 | Defining quality indicators for sugar pasteswith demineralized whey during storage | Rybchuk, Larysa; Vdovichen, Anatolii; Romanovska, Olha; Danyliuk, Inna; Piddubnyi, Vladimir; Losheniuk, Iryna; Kravchenko, Mihailo; Yudina, Tatiana; Romanenko, Roman |
2021 | Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти | Кравченко, Михайло; Романовська, Ольга; Марусяк, Тетяна |
2020 | Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції | Гревцева, Наталія Вячеславівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Городиська, Олена Володимирівна |
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 13 of 13