Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume Butter | Stadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia |
2020 | Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan Pastes | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2019 | Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed Meals | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Mihailik, Vitalii; Yakymchuk, Dmytro; Dzyundzya, Oksana; Burak, Valentyna; Romanenko, Olena; Valko, Mykola; Korolenko, Evgenia; Osypenkova, Iryna; Bondarchuk, Zoia |
2021 | Якість пісочного печива з композицією шротів | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |
2022 | Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna |
2019 | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |
2023 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
2019 | Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Кублінська, Ірина Анатоліївна |
2020 | Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized Whey | Stadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana |
2020 | Adhesion Effect on Environment Process Injection | Stadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr |
2022-08-30 | Defining Quality Indicators for Sugar Pasteswith Demineralized Whey During Storage | Rybchuk, Larysa; Вдовічен, Анатолій Анатолійович / Vdovichen, Anatolii; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Лошенюк, Ірина Романівна / Losheniuk, Iryna / Loshenyuk, Iryna; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Yudina, Tatiana; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman |
2021 | Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |
2020 | Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції | Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Городиська, Олена Володимирівна |