Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Статті у наукових виданнях
44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
65 Харчова промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
65.35 Кондитерська промисловість
Community home page
Browse
Collections in this community
65.35.01 Загальні питання
65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів
65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості
Discover
Author
1
Марусяк, Тетяна
1
Паламарек, Каріна Вікторівна
1
Піддубний, Володимир Антонович
1
Романовська, Ольга
.
< previous
Subject
5
glycerin
5
rheological properties
4
marzipan paste
3
dry demineralized whey
3
modeling
2
adhesion
2
electrochemical oscillations
2
quality
2
rheological characteristics
2
shortbread cookies
.
next >
Date issued
6
2020
4
2019
4
2021
2
2022
2
2023
2
2024
Has File(s)
20
true