Skip navigation
DSpace logo
  • Домівка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Огляд матеріалів:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість
  5. 65.35 Кондитерська промисловість

65.35 Кондитерська промисловість Домівка фонду Перегляд статистики

Logo

Огляд

Зібрання цього фонду

Logo

65.35.01 Загальні питання

Logo

65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Logo

65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Розкриття

за авторами
  • 1 Karpyk, Halyna
  • 1 Kolomiiets, Olena
  • 1 Korolenko, Evgenia
  • 1 Mihailik, Vitalii
  • 1 Osypenkova, Iryna
  • 1 Romanenko, Olena
  • 1 Romanovska, Anastasia
  • 1 Valko, Mykola
  • 1 Veselovska, Taisia
  • 1 Yakymchuk, Dmytro
  • . < попередня далі >
за темами
  • 5 rheological properties
  • 4 glycerin
  • 4 marzipan paste
  • 3 dry demineralized whey
  • 3 modeling
  • 2 adhesion
  • 2 quality
  • 2 rheological characteristics
  • 2 shortbread cookies
  • 2 whey powder
  • . далі >
за датою випуску
  • 6 2020
  • 4 2019
  • 4 2021
  • 2 2023
  • 1 2022
  • 1 2025
містить файли
  • 18 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2013 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок