Skip navigation
DSpace logo
  • Главная страница
  • Просмотреть
    • Разделы
      и коллекции
    • Browse Items by:
    • По дате
    • По автору
    • По заглавию
    • По тематике
  • Language
    • English
    • русский
    • українська
  • Зарегистрированным:
    • Мой архив
      ресурсов
    • Обновления на e-mail
    • Редактировать профиль
DSpace logo

  1. Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
  2. Статті у наукових виданнях
  3. 44/81 Технічні та прикладні науки, галузі економіки
  4. 65 Харчова промисловість
  5. 65.35 Кондитерська промисловість

65.35 Кондитерська промисловість Главная страница раздела

Logo

Browse

Коллекции этого раздела

Logo

65.35.01 Загальні питання

Logo

65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Logo

65.35.35 Використання нетрадиційної сировини, замінників цукру в кондитерській промисловості

Discover

Author
  • 3 Піддубний, Володимир Антонович / ...
  • 3 Романенко, Роман Петрович / Roman...
  • 2 Брикова, Тетяна Миколаївна / Bryk...
  • 2 Михайлик, Віталій Сергійович
  • 1 Balaban, Stepan
  • 1 Bondarchuk, Zoia
  • 1 Burak, Valentyna
  • 1 Danylo, Svitlana
  • 1 Dzyundzya, Oksana
  • 1 Hidzhelitskyi, Volodymyr
  • . < previous next >
Subject
  • 5 rheological properties
  • 4 glycerin
  • 4 marzipan paste
  • 3 dry demineralized whey
  • 3 modeling
  • 2 adhesion
  • 2 quality
  • 2 rheological characteristics
  • 2 shortbread cookies
  • 2 whey powder
  • . next >
Date issued
  • 6 2020
  • 4 2019
  • 4 2021
  • 2 2023
  • 1 2022
  • 1 2025
Has File(s)
  • 18 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь